Гостинно відкриті двері ОМЦДЮТ

  Гостинно відкриті двері ОМЦДЮТ 29 10 2012 ОхтиркаОсіння прохолода. Дощовий ранок. Гостинно відкриті двері ОМЦДЮТ. Теплі посмішки і зацікавлені погляди гуртківців екологічного напрямку, керівників відразу зігріли представників Гетьманського національного природного парку. У затишній атмосфері пройшла презентація природного об’єкту …..

   Діти з задоволенням переглянули фільм про створення Парку, багато нового дізналися про його територію, чисельність і різноманітність флори і фауни. Перед дітьми постали глобальні питання: «Як людина може зберегти природу? », «Як не зашкодити рослинному і тваринному світі?», «Чим дітлахи можуть допомогти природі?».

   Після презентації на дітей чекало свято птахів, яке підготувала керівник гуртка «Юні натуралісти» Лисенко Валентина Василівна. У захваті малеча переміщалися від однієї станції, до іншої, де старші юннати зустрічали їх із змістовними завданнями. Найкмітливіші отримали перемогу.

   На згадку про себе представники гетьманського парку подарували дітям закладки для книг, плакати і домовилися про наступну зустріч.