Довгоочікуваний сезон теплих днів

   Довгоочікуваний сезон теплих днів 2Ось і прийшов довгоочікуваний сезон теплих днів, канікул . Після зими, коли погода часто не дозволяла гуляти на свіжому повітрі, весняно-літний період надає повне роздолля для активного відпочинку на природі. Діти і зовсім забули спокій в чотирьох стінах! Саме зараз час організовувати похід на природу і прищеплювати дітям любов і дбайливе ставлення до навколишнього середовища. Кращого місця, ніж еколого-пізнавальна стежка «Литовський бір», мабуть, не знайти. Цього року завдяки зусиллям працівників Парку рекреаційне місце перетворилося в справжню казку.

   Діти - це нескінченний  заряд енергії  і веселощів. Тому провідні фахівці з екологічної освіти ГНПП Суслова О.В. та Зуза І.В. заздалегідь ретельно готувалися до зустрічі з учнями пришкільних оздоровчих таборів ЗОШ №1 (нач. табору «Дзвіночок» Кривоколіско Т.А.), ЗОШ №6 (нач. пришкільного мовного табору «Star» Нікандрова Л.Г., нач. табору «Сонечко» Гриб С.А.), ЗОШ №9 (нач. табору «Веселка» Скорик Л.А.). З 31 травня по 15 червня діти  не тільки зміцнювали здоров’я, але і розширювали свій кругозір. Вони з задоволенням грали в розвиваючі ігри, знайомилися з новими героями,брали участь у різноманітних конкурсах, майстер-класах (проводили керівники декоративно-ужиткового напряму Охтирського МЦПО-МАН  Шведенко Я.С., Ягодзинська  І.О.). Повні позитивних емоцій та задоволень дітлахи куштували смачну польову кашу. І вже тоді  загадали бажання - наступного року знову відвідати це чарівне місце.

Довгоочікуваний сезон теплих днів 1Довгоочікуваний сезон теплих днів 3Довгоочікуваний сезон теплих днів 4Довгоочікуваний сезон теплих днів 5Довгоочікуваний сезон теплих днів 6Довгоочікуваний сезон теплих днів 7