«Призи Діда Мороза»

    9 грудня Тростянецькому Палаці дітей та юнацтва розпочався цикл новорічних та різдвяних заходів. Його відкрили районні змагання зі спортивного орієнтування «Призи Діда Мороза», в яких взяли участь вихованці загальноосвітніх закладів району та гуртків туристичного напряму КПНЗ ТРР «Палац дітей та юнацтва».

   Директор Палацу Деревянченко А. С. привітала присутніх з наступаючими святами, побажала успіхів та перемог у змаганнях, а переможцям  районних змагань стати учасниками та переможцями обласних змагань зі спортивного орієнтування. Вона запросила до зали Діда Мороза, який  вперше в цьому році привітав всіх учасників районних змагань.

   У рамках змагань працівники Гетьманського національного природного парку  Євдокимова Н. М. та Гулюк О. І. провели екологічну вікторину на тему «Екологія і туризм». Переможцями стали команда Тростянецької СШ №3, друге місце у команди Смородянського НВК, а третіми стали учні Станівської ЗОШ.

   Змагання зі спортивного орієнтування проходили в міському парку ім.Чайковського. Діти мали знайти від 7 до 9 контрольних пунктів, позначених на картах. Юні спортсмени, навіть найменші за віком, з натхненням та завзяттям проходили свою дистанцію, намагаючись якнайшвидше знайти контрольні пункти.

   Після змагань учні мали можливість зігрітися гарячим чаєм та поласувати печивом, яке надали постійні спонсори  – ПРаТ «Монделіс Україна».

Призи Діда Мороза 3Призи Діда Мороза 1Призи Діда Мороза 2