Всеукраїнська наукова інтернет-конференція

   Сьогодні, 30 квітня 2024р. відбулася Всеукраїнська наукова інтернет-конференція «Сучасний стан збереження та сталого використання ресурсів природно-заповідних територій УКРАЇНИ», присвячена 15-річчю створення Гетьманського національного природного парку.
   До участі у конференції долучилися представники органів державної влади, керівники природоохоронних установ Сумщини, науковці, представники вищих навчальних закладів та позашкільної освіти, краєзнавці, природолюби та однодумці.
    Учасники обговорили основні напрямки діяльності Гетьманського національного природного парку, особливості функціонування природного парку у воєнний час та необхідність подальшого проведення науково-дослідної роботи установи. Науковці парку поділилися з присутніми науковими напрацюваннями за 15 років і планами на майбутнє. Також висвітлювались напрямки розвитку природно-заповідної мережі України і Сумщини та шляхи збереження природних екосистем.
    Дякуємо куратору нашої установи, Сумському державному педагогічному університету імені А. С. Макаренка, за організацію конференції, підтримку та постійну співпрацю.
    Щиро дякуємо всім хто долучився онлай та приїхав особисто розділити з нами визначний день.  Окрема подяка керівництву Тростянецької публічної бібліотеки за теплий прийом.
    Продовжуємо працювати в тому ж напрямку, задля збереження та відтворення природніх екосистем!

     Всеукраїнська наукова інтернет конференція 1Всеукраїнська наукова інтернет конференція 2Всеукраїнська наукова інтернет конференція 3