День навколишнього середовища

 День навколишнього середовища 1  День навколишнього середовища відзначається в Україні щорічно у третю суботу квітня з 1998 року згідно з Указом Президента України «Про День довкілля». Зазвичай в цей день проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, озеленення, збереження заповідних об’єктів, поширення екологічних знань.
   За ініціативи Гетьманського національного природного парку провести екологічну акціб "Збережи довкілля", а саме прибрали територію урочище «Ківшар» та територію прилеглу до р.Ворскла (старий міст).
   Щиро дякуємо, не байдужим, адже таку акцію підтримали здобувачі освіти Ліцею імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області, вчителі, батьки, КЗ «Охтирська публічна бібліотека» та працівники філії ДП «Ліси України» «Охтирське лісове господарство».
   Така екологічна акція змогла об’єднати обласний соціально-освітній проєкт «Кровна родина» та екологічний десант в межах Європейського тижня сталої енергії.
   Пам'ятаймо чудове правило: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять! Закликаємо всіх не бути байдужими! Берегти та цінувати красу нашої природи!

           День навколишнього середовища 2      День навколишнього середовища 3      День навколишнього середовища 4