Міжнародний день Землі

  Міжнародний день Землі 1 Перший офіційний День Землі відбувся 22 квітня 1970 року. Зараз це свято світового масштабу, що об'єднує людей у всьому світі для заохочення більшого розуміння та захисту довкілля.
  Сьогодні, 22 квітня провідний фахівець з екологічної освіти Гетьманського НПП завітала в Охтирську центральну публічну бібліотеку, де провела екологічний майстер клас присвячений Міжнародному дню Землі для відвідувачів, в межах проєкту «Фабрика добра та відпочинку» який реалізується за підтримки Товариства Червоного Хреста України «Граємо. Малюємо. Відпочиваємо» для дітей 7–10 років. Під час майстер класу працівниця Парку нагадала дітям прості правила, яких варто дотримуватися, щоб допомогти планеті, зіграли в гру «Щаслива/сумна планета» та на завершення виготовили екологічну іграшку із паперу «Веселе курча».
   Волонтери Охтирської міської організації Червоного Хреста Яна та Олександра зіграли в дидактичну гру «Привітання – прощання» та допомагали маленьким учасникам під час майстер класу.
   Міжнародний день Землі нагадує нам, що ми всі маємо ключову роль у збереженні навколишнього середовища. Захист природи – це не тільки обов'язок, але й інвестиція в майбутнє планети. Наші дії сьогодні визначатимуть стан Землі для наступних поколінь.

      Міжнародний день Землі 2Міжнародний день Землі 3Міжнародний день Землі 4