Фестиваль Безпеки 2024

   Фестиваль Безпеки 2024 7   23 березня 2024 року провідний інженер з охорони тваринного світу та сертифікований інструктор з навчання ризикам пов’язаних з вибухонебезпечними предметами Анастасія ДАВИДОВА відвідала Фестиваль Безпеки 2024 «Ризики у фокусі» в м.Київ, який був організований Представництвом The Halo Trust в Україні за фінансової підтримки Нідерландів.

   Вступне слово на заході промовили директор програми ХАЛО Траст України - Піт Сміт та повноважний посол Королівства Нідерландів в Україні- Йеннес де Мол. Під час промови вони подякували всім присутнім за їхню роботу, яка допомагає запобігти надзвичайним ситуаціям та врятувати людські життя під час зустрічі з вибухонебезпечними предметами.

   Також були запрошені представники: Дослідницької лабораторії Rating Lab, Міністерства економіки України, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Юнісеф, які взяли участь в дискусійній панелі щодо інноваційних методів інформування населення про мінну небезпеку.

   Під час заходу учасники мали змогу обмінятися досвідом, отримати актуальну інформацію в галузі навчання населення та підвищити свої професійні навички, а також підвищити обізнаність у сфері надання домедичної допомоги.

Фестиваль Безпеки 2024 1Фестиваль Безпеки 2024 2Фестиваль Безпеки 2024 3Фестиваль Безпеки 2024 4Фестиваль Безпеки 2024 5Фестиваль Безпеки 2024 6