Що ми знаємо про природний парк рідного краю?

   Національний природний парк – це природоохоронна і рекреаційна територія загальнодержавного значення, створена для збереження, відтворення й ефективного використання природних комплексів, які мають природоохоронну, оздоровчу, історико-культурну, наукову, освітню та естетичну цінність.
   12 лютого провідний фахівець з рекреації Юлія ГРАНКІНА завітала до Смородинської Філії І-ІІ ступенів Закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів - закладу дошкільної освіти №5 Тростянецької міської ради і провела екологічний урок «Що ми знаємо про природний парк рідного краю?» для учнів 6 класу. Діти мали змогу ознайомитися з діяльністю Гетьманського національного природного парку,рослинним та тваринним світом. Завдяки тому,що парк знаходиться в рідній місцевості,учні задавали велику кількість питань щодо його розташування та правил поводження на території. Наприкінці уроку була проведена вікторина « Що я знаю про рослин та тварин Сумської області?» Всі учасники бесіди були дуже активними та з радістю сприймали нову інформацію.

     Що ми знаємо про природний парк рідного краю 1Що ми знаємо про природний парк рідного краю 2Що ми знаємо про природний парк рідного краю 3