Чому люди люблять тварин?

  Чому люди люблять тварин Тварини супроводжують нас всюди і стають членами нашої сім’ї. Тварини «втираються» до нас у довіру – потрапляючи в людське оточення, вони переймають наші звички, манери і навіть характер. Не дарма кажуть, що собаки завжди схожі на своїх господарів. Вони допомагають людям заповнювати емоції, яких їм не вистачає в спілкуванні з людьми.
   Сьогодні, 30 листопада - у Всесвітній день домашніх тварин за ініціативи провідного фахівця з екологічної освіти Гетьманського НПП Наталії КВАРТИ на передодні цього свята був оголошений фоточелендж «Мій домашній пухнастик» до якого з радістю долучилися учні ЗОШ № 3 та ЗОШ № 6. На пошту Парку було надіслано більше ніж 200 світлин з домашніми улюбленцями! І це свідчить про те, що багато хто з нас ділиться своїм теплом та турботою. Пам’ятаємо, що ми відповідаємо за тих, кого приручили.
   Люди, у яких вдома живуть безсловесні улюбленці, менш схильні до стресів, більш життєлюбні, оптимістичні, здорові і спортивні. Тварини приносять в наше життя гармонію, радість і позитивний погляд на життя. І як їх не любити після цього?
   P.S. Навчіть дитину піклуватися про тварину і Ви посадите насіння для кращого людства!

                       Чому люди люблять тварин 1         Чому люди люблять тварин 2         Чому люди люблять тварин 3