«Культурний пласт»

   Культурний пласт 1Для кожного з нас слово «природа» пов’язане насамперед з пейзажами рідного краю, того куточка Землі, де минули дитячі роки, де мамина колискова злилася з шумом дерев за вікном.

   По-материнськи щедро наділила природа своїми безцінними багатствами і красою нашу землю. Та люди, на превеликий жаль, нестримно перетворюють землю на безплідну пустелю!

   18 січня відбулася екологічна зустріч з учнями 6,8 та 9 класів В’язівської філії Грунської ЗОШ, Грунської сільської ради. На уроці учні дізналися про історію виникнення Гетьманського національного природного парку, з якою метою він створений та про його унікальні заповідні місця. Крім того обговорили  глобальну проблему сьогодення - використання пластику, чим можна його замінити, як правильно утилізувати, переробити та правильне сортування відходів.  На цю тему переглянули короткометражний повчальний фільм «Урок екології».

   На сьогодні відомо, що кожна епоха  в історії людства залишає в землі певний слід – свого роду «культурний пласт» за допомогою якого історики можуть з’ясувати, ким були і чим займалися наші предки. Ми повинні пам’ятати, що тільки від кожного з нас залежить, який «культурний пласт» ми залишимо в майбутньому нашим нащадкам!

  

Культурний пласт 2Культурний пласт 3